Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с Общите условия и политиката за поверителност на личните данни. Настоящите общи условия за продажба, както и потвърждението на поръчка представляват договорът между KARABALIEVAUTO.COM и клиента за доставката на продукти на територията на България. Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между АЙ-ДИ-ЕМ СЪРВИЗ ЕООД от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите oбщи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин KARABALIEVAUTO.COM.

 KARABALIEVAUTO.COM има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Следните условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между KARABALIEVAUTO.COM и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

  Условията за ползване на сайта са подчинени на действащото законодателство на Република България. За всички неуредени въпроси се прилагат разпоредбите на българското законодателство.

WWW.KARABALIEVAUTO.COM си запазва правото да променя Общите условия по всяко време. Препоръчваме на потребителите да посещават страницата с Общите условия периодично, за да се запознаят с актуалните към момента условия, тъй като същите са обвързващи за потребителите.

Условия и информация , съгласно Закона за електронна търговия

Договорът за продажба, сключен чрез Интернет, е договор за продажба от разстояние. Договорът за продажба от разстояние се сключва въз основа на предложение, отправено от (Доставчик) АЙ-ДИ-ЕМ СЪРВИЗ ЕООД (собственик на www.karabalievauto.com) ЕИК:205677240 до всеки потребител (Клиент) на електронния магазин, като част от системата за продажба на стоки. Договорът за продажба от разстояние между www.karabalievauto.com и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на www.karabalievauto.com


www.karabalievauto.com е информационен сайт който показва артикули и тяхната цена не може да се РЕГИСТИРАТЕ с профил и не може да добавяте артикули в кошница.

ПОРЪЧКИ СТАВАТ САМО НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН 0878129450


ВСИЧКИ  ЦЕНИ НА АРТИКУЛИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНО ДДС!!!


ДОСТАВКА

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на България с фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ. Цената на доставката се заплаща отделно и не е включена в цената на сайтаВсички клиенти на KARABALIEVAUTO.COM получават 10 % отстъпка от цената за доставка на Еконт. Всяка пратка се изпраща с включена опция за преглед и когато е необходимо и тест. При получаване в офис на Еконт /Спиди или на адрес доставката се заплаща от клиента. При получаване на място от нашия магазин доставка не се заплаща. Поръчка се прави само по телефон 0878129450 Доставките на поръчаната от вас стока се извършват при налични стоки на същия ден на поръчки направени до 16:00часа.След 16:00часа се изпращат на следващия работен ден.При не налични артикули 3-4 работни дни за доставка.

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

Цената на доставка се определя от тарифата на фирма Еконт Експрес и Спиди. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка която клиента заплаща. KARABALIEVAUTO.COM има правото да променя цените обявени в сайта без уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки KARABALIEVAUTO.COM има право да откаже поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителите.

 

РЕКЛАМАЦИЯ


 При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.Телефон за рекламация 0878 129 450